Privreda

AIK Banka na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Redakcija TV Bečej | 16. maj. 2018. | 18:11 | Privreda

AIK Banka na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

AIK Banka predstaviće poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 15. do 21. maja 2018. godine.

AIK Banka je i ove godine pripremila stimulativne ponude uz atraktivne kamatne stope i brojne dodatne pogodnosti, sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu Srbije.

U ponudi su subvencionisani krediti za investicije u poljoprivredu širokog obima namene, koji su u skladu sa Pravilnikom Ministarstva privrede. Ovaj oblik kredita odlikuje model otplate prilagođen tipu proizvodnje, kao i ročnost do 60 meseci uz kamatu već od 1%.

Među brojnim pogodnostima u ponudi AIK Banke ističu se i dugoročni investicioni krediti za investicije EIB, namenjeni investiranju u poljoprivrednu proizvodnju sa rokom otplate do 120 meseci. I kod ovog oblika kredita prisutan je model otplate prilagođen tipu proizvodnje uz odsustvo troškova obrade kredita.

AIK Banka poziva sve zainteresovane da posete štand Banke, koji se nalazi preko puta fontane i da se tokom trajanja sajma i informišu o uslovima ponude i brojnim pogodnostima.

Ostale vesti iz ove kategorije