Sport

Fudbaleri Bečeja ciljaju plej-of

Vukašin Ljubojev | 10. jul. 2018. | 15:19 | Sport

Fudbalski klub Bečej nakon kontrolne utakmice sa Zemunom koju je u gostima završio remijem 0:0, ušao je mnogo ozbiljnije trenažne procese kako bi parirao klubovima u Prvoj ligi Srbije.

Rukovodsvo kluba pored osvežavanja igračkog kadra dovelo je i novog trenera Branka Savića koji je u prošlogodišnjoj sezoni vodio Borac iz Sakula.

Prema rečima sportskog direktora, bečejskom klubu priključili su se Nemanja Radović iz Radničkog iz Zrenjanina, Stefan Cvijić iz Erdevika, Vukašin Jelić iz Čelareva, Nemanja Grujić iz Bačke Topole, Sava Radin iz Čukaričkog i David Knežević iz Crvene Zvede (Novi Sad), dok se Slavoljub Dabižljević se vratio iz Bačkog Jarka.

Ulazak u Prvu ligu podrazumeva i određeni stepen infrastrukturne opremljenosti stadiona na kom će biti igrani mečevi. U narednom periodu, kako najavljuju iz bečejskog kluba, najpre će biti asfaltirana staza do tribina, a u planu je i izgradnja istočne tribine, dok se za stogodišnjicu kluba očekuje elektronski semafor, kao poklon Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbaleri Bečeja ovog petka gostuju Vojvodini iz Novog Sada, dok u utorak 17. jula na stadionu kraj Tise dočekuju ekipu Katara, kada će se ujedno i premijerno predstaviti domaćoj publici u novom sastavu.

Fudbaleri Bečeja ciljaju plej-of
Ostale vesti iz ove kategorije