Sport

„Žokice“ kroz kamp hvataju zalet za novu sezonu

Vukašin Ljubojev | 23. avgust. 2018. | 14:46 | Sport

Nakon kratke letnje pauze treneri i igračice ŽOK Bečej-a sastali su se sinoć na otvorenim bazenima sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ kako bi se uz druženje i zabavu usaglasili i dogovorili o narednim ciljevima svog kluba u predstojećoj sezoni, kao i o internom kampu koji devojčice očekuje od 27. avgusta do 2. septembra.

Šestu godinu za redom ŽOK „Bečej“ organizuje kamp odbojke za svoje članice, kako bi njihovi roditelji uz minimalne izdatke mogli da omoguće svojoj deci da se na svom terenu stručno usavršavaju. U tome će im pomoći treneri iz različitih gradova Vojvodine, koji će boraviti u Bečeju.

Još jedna od pogodnosti je to što najmlađe odbojkašice spavaju kod kuće i ne odvajaju se od roditelja te će im, kako kažu treneri, biti mnogo lakše psihički da svakog dana učestvuju u aktivnostima. Akcenat kampa je, kažu u klubu, na kondicionim i taktičkim pripremama za novu sezonu.

A posto se hvata zalet za početak novog takmičarskog ciklusa zanimalo nas je kakve su ambicije za predstojeću sezonu i koliko se daleko cilja sa seniorkom ekipom.

„Žokice“ kroz kamp hvataju zalet za novu sezonu
Ostale vesti iz ove kategorije