Sport

OK „Libero“: Osvežavanjem igračkog kadra u novu sezonu

Vukašin Ljubojev | 4. septembar. 2018. | 15:17 | Sport

Odbojkaški klub „Libero“ iz Bačkog Gradišta 15. avgusta počeo je sa pripremama svojih članica kako bi što bolje i spremnije kročile na sportske parkete u novoj sezoni.

Nakon petnaest dana kondicionih treninga, koje su odbojkašice obavljale na terenu fudbalskog kluba „Vojvodina“ u Bačkom Gradištu, pripreme se sele u zatvoren prostor kako bi se nastavilo sa tehničko-taktičkim treninzima u odbojkaškim uslovima.

U predstojećoj sezoni, ekipa seniorki će se takmičiti u Prvoj vojvođanskoj ligi, pionirke u „Pionirskom prvenstvu Vojvodine“ pod okriljem „Odbojkaškog saveza Vojvodine“ i dve mlađe selekcije koje će se takmičiti u okviru „Odbojkaškog saveza srednje Bačke“.

U klubu očekuju da seniorke zauzmu jedno od prva tri mesta na tabeli i nadaju se da će mlađe selekcije steći preko potrebno iskustvo da bi narednih godina što bolje igrale u seniorskoj ekipi. Ujedno „Libero“ nastavlja i sekciju u Bečeju gde će se devojčice takmičiti u mlađim kategorijama.

Odbojkaški klub „Libero“ u novu sezonu ulazi bez kapitenke Maje Jevtić jer će ona naredne sezone karijeru nastaviti u novosadskoj „Slaviji“ i takmičiti se u „Drugoj republičkoj ligi“. Kako bi se stanje u igračkom kadru „iznivelisalo“ u prelaznom roku gradištansku ekipu pojačale su igračice Vanja Likić, Nađa Švedić i Nikolina Braun koje su došle iz ŽOK "Bečej", dok je iz OK „Elan Volej“ iz Srbobrana došla Emilija Pavkov.  

OK „Libero“: Osvežavanjem igračkog kadra u novu sezonu
Ostale vesti iz ove kategorije