Privreda

Na „Manufestaciji“ više od lokalnih 60 izlagača

Zorana Bogdanović | 13. septembar. 2018. | 13:53 | Privreda

Sajam bečejskog stvaralaštva pod nazivom „Manufestacija“ biće održan sutra na Trgu oslobođenja u Bečeju sa početkom u 16 časova.

Neformalna grupa građana „Mighty mighty Bechej's" pre više od godinu dana došla je na ideju da na jednom mestu okupi lokalne zanatlije, rukotvorce, umetnike i poznavaoce različitih veština i to sa ciljem promocije i širenja principa „uradi sam“.

Na „Manufestaciji“ će se predstaviti više od 60 izlagača, među kojima će biti oni koji se bave proizvodnjom domaće hrane i pića, različitih unikatnih predmeta, do onih koji neguju zanate poput berberina, graditelja gitara, restauratora nameštaja, duborezaca.

Deca će imati priliku da u okviru različitih kreativnih radionica razvijaju psihomotoričke sposobnosti i koncentraciju, da uče o zdravim stilovima života i važnosti ekološke svesti od najranijeg doba.

Radionice za decu i prezentacije borilačkih veština počinju u 16 časova. Za vreme trajanja ovih aktivnosti pa sve do 21 čas muziku će puštati DJ Kid i DJ Deeman, nakon čega na scenu stupaju autorski bendovi – Fuj, Fiskalni račun, Frenia iz Ade i Debeli precjednik iz Osjeka.

Za detaljnije informacije o „Manufestaciji“ možete pogledati emisiju „Bečejski ugao“.

Na „Manufestaciji“ više od lokalnih 60 izlagača
Ostale vesti iz ove kategorije