Sport

Sopoćanski futsaleri spustili zavesu na premijeri

Vukašin Ljubojev | 17. septembar. 2018. | 15:52 | Sport

Klub malog fudbala „Bečej 2003“ sinoć je u okviru prvog kola Druge futsal lige Srbije, na svom parketu poražen od ekipe KMF „Sopot“, rezultatom 0:6.

Premijera bečejskog kluba malog fudbala pred svojim navijačima bila je i više nego neuspešna. Prvo poluvreme proteklo je u „napipavanju“ protivnika i ispitivanju snaga. Domaćini su u prvih dvadeset minuta bili i više nego ravnopravni. Prilike su se ređale već od trećeg minuta, ali prvu solidnu imali su Kristian Šarkezi u šestom minutu i Bojan Ćulum u 8 minutu.

Više napada, više šansi, ali ni jedna adekvatno iskorišćena, što su Sopoćani preko Nikole Virijevića kaznili u 12. minutu. Najbolja prilika za Bečejce bila je u 19. minutu kada Dražić ne uspeva da realizuje kazneni udarac sa deset metara, te se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću Sopota.

Drugo poluvreme i totalni krah domaćina, svega nekoliko solidnih šansi na strani plavo belih ali ni jedna iskorišćena, dok kod gostiju, činilo se, svaka prilika bila je uspešno realizovana, golove su postizali: Nikola Virijević u 28. minutu, Marko Simeunović u 29, svoj het trik Virijević postiže u 35, a minut kasnije u listu strelaca upisuje se Nikola Đurić, i za konačnih 0:6 Božidar Simić u 39. minutu.

Rezultat nerealan, ali da je moglo biti i gore govori činjenica da je golman Bečeja, Sava Vadaski imao više od 15 vrsnih odbrana.

Futsaleri Bečeja u narednom meču odlaze na megdan u Kragujevac ekipi „Ekonomac 2“, koja je u prvom kolu gostovala u Zrenjaninu i savladala „SAS“ sa 5:6.

Sopoćanski futsaleri spustili zavesu na premijeri
Ostale vesti iz ove kategorije