Turizam

Pizza Bar Penny Lane - svetski ukusi lokalne kuhinje

Zorana Bogdanović | 25. oktobar. 2018. | 13:59 | Turizam

Ukusno, sveže, kvalitetno – to je moto kojim se porodica Kekić iz Bečeja vodila kada je odlučila da u junu ove godine, pored kafića Penny Lane, otvori i Pizza Bar Penny Lane.

Ugostiteljstvom se bave 22 godine. Dugo su razmišljali o proširenju porodične firme, objašnjava Dalibor Kekić i dodaje da je više faktora uticalo na njihovu odluku da otvore piceriju.

U želji da gostima koji posete Pizza Bar Penny Lane pruže potpun i raznovrstan ugođaj, osim 12 vrsta pica, koje prave po italijanskom receptu koristeći italijanske sastojke, odlučili su da u svoju ponudu uvrste i druga jela, za kojima, kažu, postoji velika potražnja.

Osim autentičnog enterijera, ono što ovaj lokal posebno izdvaja je i autentičan način pripreme hrane, koji će zadovoljiti i ukuse najvećih gurmana, kaže šef kuhinje Čedo Erak, koji je nakon više godina rada u novosadskim i inostranim restoranima odlučio da se vrati u Bečej.

Jelovnik je, kažu prilagođen potrebama gostiju i tempu današnjeg života. Supe, čorbe, predjela, obrok salate, jela sa rižotom, riba – deo su široke ponude specijaliteta Pizza Bara.

Preporuka svim sladokuscima je da probaju sufle od čokolade sa sladoledom od vanile. U ponudi su i poslastice poput kolača od suvih šljiva i maka sa džemom od malina i belom čokoladom, čoko tart, čizkejk i Penny lane torta.

Oni koji, pak, žele da u bogatim ukusima hrane Pizza Bar Penny Lane uživaju u toplini i udobnosti svog doma, mogu iskoristiti uslugu dostave i željene specijalitete poručiti putem broja telefona 021/38-48-556.

Pizza Bar Penny Lane - svetski ukusi lokalne kuhinje
Ostale vesti iz ove kategorije