Turizam

Bajkoviti doček Nove godine na dvorcu „Fantast“

Zorana Bogdanović | 20. decembar. 2018. | 13:00 | Turizam

Doček Nove godine na dvorcu „Fantast“ biće poseban po mnogo čemu, ali najviše zbog činjenice da ovo velelepno zdanje 2019. proslavlja 100 godina od početka izgradnje, a znameniti veleposednik Bogdan Dunđerski završio ga je 1923. godine.

Da je dvorac „Fantast“ popularna destinacija za proslavu Nove godine govori podatak da su paketi koji uključuju tri noćenja rasprodati još krajem novembra i početkom decembra. Međutim, u ponudi i dalje ima karata za doček Nove godine i za reprizu, rekli su nam organizatori.

Doček Nove godine košta 4.900 dinara, a u tu cenu ulazi piće dobrodošlice, dve svečane večere, časa šampanjca u ponoć i tombola. Uz tamburaše i evergrin muziku posetioci će moći da uživaju u specijalitetima koje je Bogdan Dunđerski najviše voleo, tvrdi rukovodstvo dvorca.

Repriza novogodišnje noći, 1. januara 2019. košta 3.000 dinara i u to je uključen švedski sto sačinjen od raznovrsne ponude hrane.

Rukovodstvo dvorca ističe da bez obzira na vremenske prilike i snežne padavine, pristupne saobraćajnice biće čiste i prohodne, te da gosti ne treba da se brinu kako će stići do „Fantasta“.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 021/69-15-200 i 064/898-0295.

Bajkoviti doček Nove godine na dvorcu „Fantast“
Ostale vesti iz ove kategorije