Sport

Poraz starije, ali ne i mlađe ekipe MOK Bečeja

Vukašin Ljubojev | 18. februar. 2019. | 12:58 | Sport

Muški odbojkaški klub Bečej poražen je pritekle subote u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“, od ekipe Partizan iz Bača rezultatom 0:3, po setovima 19:25, 17:25, 21:25.

U okviru 11. kola Druge lige „Sever“, odbojkaši Bečeja odigrali su na svom parketu prvu utakmicu nakon zimske pauze, i pretrpeli još jedan poraz u ovom delu sezone.

Ono što se naslućivalo, u subotnjem meču se i obistinilo. Bač je bio prejak protivnik za naše momke, ako uzmemo u obzir kompletno izmenjen sastav i pretumbavanja po pozicijama gde je Nikola Džigurski igrao na mestu tehničara dok je dosadašnji tehničar stao na mesto srednjeg blokera, a povratnik Građin ušao u meč bez ijednog treninga, rezultat i nije tako loš.

U narednom 12. kolu Bečejci odlaze na meč u Turiju, gde će pokušati u kompletnom sastavu da ponove rezultat iz 3. kola kada su Turinci bili savladani sa 3:0.

A kako ne bi sve proteklo u znaku poraza pobrinule su se mlade nade bečejske odbojke. Pioniri MOK Bečeja upisali su juče svoju prvu ekipnu pobedu savladavši starijeg i fizički dominantnijeg rivala iz Turije. Vodili su Turinci 2:0 u setovima, ali su nakon dva sata borbe mladi Bečejci okrenuli rezultat i tako osvetlali obraz gradskoj odbojci.

Poraz starije, ali ne i mlađe ekipe MOK Bečeja
Ostale vesti iz ove kategorije