Sport

Borci iz cele Srbije u Bečeju ukrstili bokserske rukavice

Zorana Bogdanović | 4. mart. 2019. | 13:03 | Sport

Ljubiteljima boksa na prvoj ovogodišnjoj profesionalnoj boks reviji, održanoj u sali DTV Partizan u Bečeju, Kik-boks klub Bečej u saradnji sa Srpskom federacijom profesionalnog boksa priredio je ukupno 13 borbi, od kojih tri u ženskoj, a ostalih deset u muškoj konkurenciji.

U glavnoj borbi pobedu je odnela Nina Pavlović iz Smedereva savladavši Kseniju Medić iz Bečeja. Meč lake kategorije prekinut je u četvrtoj rundi jer je, nakon sudara glavama, Medićevoj pukla arkada, te zbog njene povrede borba nije nastavljena.

Nadalje, u ženskoj konkurenciji u bantam kategoriji pobedu je odnela Saida Bukvić iz Novog Pazara pobedivši Sandru Maran iz Vršca. U pero kategoriji u meču protiv Marine Đekić iz Zrenjanina slavila je Beograđanka Sara Marijanović.

U muškoj konkurenciji u pero kategoriji pobedu je odneo Ersan Gurdijeljac iz Novog Pazara savladavši Bogdana Draškovića iz Zrenjanina. Milan Delić iz Čuruga slavio je u borbi protiv Beograđanina Nemanje Sabljova u lakoj kategoriji.

U supervelter kategoriji slavio je Nikola Vlajkov iz Bečeja i to diskvalifikacijom Nenada Kusturića iz Vršca u prvoj rundi, dok je Somborac Željko Kovačević savladao Srećka Janjića iz Smederevske Palanke.

U srednjoj kategoriji pobedu je odneo Nikola Zbućnović iz Novog Sada prekidom u prvoj rundi protiv sugrađanina Aleksandra Marića.

Prekidom u prvoj rundi u poluteškoj kategoriji pobedu je odneo Stefan Čolović iz Beograda, savladavši Daniela Orčika iz Bečeja, dok je prekidom u drugoj rundi Đorđe Marković iz Novog Sada pobedio Nenada Pešića iz Leskovca.

U teškoj kategoriji slavio je Nemanja Ponorac iz Banja Luke protiv Jovana Krajnovića iz Zrenjanina, Vukašin Obradović iz Niša pobedio je Nikolu Miljkovića iz Novog Sada, dok je Novosađanin Igor Nistor savladao Davida Vaštaga iz Bečeja.

Borci iz cele Srbije u Bečeju ukrstili bokserske rukavice
Ostale vesti iz ove kategorije