Hronika

Bačko Gradište: Obili Vošu i ukrali sportsku opremu za 200.000 dinara

Zorana Bogdanović | 5. mart. 2019. | 13:38 | Hronika

Nepoznati počinioci sinoć su obili prostorije Fudbalskog kluba „Vojvodina“ u Bačkom Gradištu i tom prilikom ukrali sportsku opremu. Lopovi su prošle nedelje opljačkali ugostiteljski objekat koji se nalazi u sklopu seoskog stadiona, a procenjuje se da načinjena šteta prelazi iznos od 200.000 dinara.

Na meti pljačkaša našle su se i prostorije stonoteniskog kluba „Vojvodina“, međutim našoj redakciji nije poznato šta je tamo ukradeno. Kako saznajemo unazad više puta je obijana kapija stadiona. U jednom od minulih slučajeva krađe utvrđeno je da su počinioci bili maloletnici, kaže Kudrić i dodaje da klub nije dobio nikakvu odštetu. Ranije se uglavnom kralo piće iz ugostiteljskog objekta sa kojim raspolaže Voša, ali ovoga puta lopovi su otišli korak dalje.

FK „Vojvodina“ ima želju da uđe u viši rang takmičenja, koju prate visoki mesečni troškovi, kaže Kudrić i upozorava da ukoliko se pljačkaški pohodi na klupsku imovinu nastave, uprava neće uspeti da finansijski izgura i prebrodi nastale probleme.

Uočili smo da su na zidovima stadiona ispisane parole usmerene protiv aktuelnog rukovodstva.

Bačko Gradište: Obili Vošu i ukrali sportsku opremu za 200.000 dinara
Ostale vesti iz ove kategorije