Sport

Završeni turniri u ekipnim sportovima za školarce

Vukašin Ljubojev | 6. mart. 2019. | 11:35 | Sport

U organizaciji Saveza sportova opštine Bečej, protekle nedelje i minula dva dana održana su takmičenja za sve osnovne i srednje škole na teritoriji naše opštine u košarci i basketu 3 na 3.  

Kako su svi dosadašnji turniri u ekipnim sportovima bili održavani u hramu sportova kraj Tise tako su i ova dva poslednja u nizu odigrana u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“.

Proteklog četvrtka i petka opština je dobila svoje najbolje košarkaše u muškim i ženskim kategorijama za srednje i osnovne škole. Među srednjoškolcima, najbolja ekipa bila je Gimnazija dok su kod srednjoškolki najbolje pod košem bile devojke iz Ekonomsko-trgovinske škole. Kada je reč o nešto mlađim momcima i devojkama, najbolje plasirani su bili „zdravkovci“ a u konkurenciji devojčica, učenice OŠ „Sever Đurkić“.

Nakon prošlonedeljne košarke juče i prekjuče odigran je turnir u basketu 3 na 3, a prva mesta i kod momaka i kod devojaka pokupile su iste škole. Kod osnovaca pobeda u obe kategorije pripala je Osnovnoj školi „Zdravko Gložanski“, dok je ekipa Gimnazije pokupila prva mesta i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Završeni turniri u ekipnim sportovima za školarce
Ostale vesti iz ove kategorije