Sport

FK Vojvodina: Najubedljivija pobeda u PFL Subotica od početka sezone

Vukašin Ljubojev | 8. april. 2019. | 12:19 | Sport

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta juče je na svom stadionu savladao ekipu Preporoda iz Novog Žednika i to sa čak 9:0.

U okviru 20. Kola Područne fudbalske lige Subotica, plavo-bela Voša ugostila je desetkovanu ekipu iz Novog Žednika, a nakon devedeset minuta ostvarena je najubedljivija pobeda u ovoj ligi od početka sezone.

Strelci za tim Vojvodine bili su hronološkim redom sledeći: prvi koji je načeo mrežu gostiju bio je Bilbija u 14. minutu, a potom Marjanov u 30. i 38. minutu. Ali i pored tri gola trener Dabižljević imao je dva peha zbog povreda.

U drugom delu meča goleadu nastavlja Marjanov svojim trećim golom. U 61. Ikrašev podiže na 5:0, za kojim Nenada Kudrić postiže het-trik za 15 minuta. Prvi gol Nenad postiže u 64, potom u 71. i 79. Poslednji gol i tačku na meč stavlja Ikrašev za konačnih 9:0

U narednom 21. kolu Područne fudbalske lige Subotica, ekipa Vojvodine putuje u Hajdukovo na meč sa Vinogradarom, kada će pokušati da ponove rezultat iz 6. kola, kada je Voša pobedila sa 8:1.

FK Vojvodina: Najubedljivija pobeda u PFL Subotica od početka sezone
Ostale vesti iz ove kategorije