Sport

Kajak-kanu klub Bečej: Izložbom započinju obeležavanje jubilarnih 70 godina

Zorana Bogdanović | 12. april. 2019. | 11:40 | Sport

Povodom obeležavanja 70 godina postojanja i rada Kajak-kanu klub Bečej u saradnji sa Gradskim muzejom upriličiće izložbu, čiji je zadatak da kroz retrospektivu fotografija, medalja i pehara ilustruje život i razvoj ovog sporta u Bečeju. Svečano otvaranje izložbe u Muzeju zakazano je 18. aprila u 19 časova.

U okviru izložbe biće prikazane i fotografije bečejskih olimpijaca u ovom sportu koje su ovekovečile njihove početke i kasnije kajakaške uspehe. Publika će ujedno moći da vidi kako su izgledale prvobitne prostorije kluba i koja su najznačajnija priznanja obeležila sedam decenija kajaka u Bečeju.

Osim izložbe, povodom značajnoj jubileja polovinom maja biće organizovana i svečana sednica bečejskog kluba kojoj će prisustvovati predstavnici Kajakaškog saveza Srbije i Vojvodine, kao i drugih klubova. Tom prilikom biće dodeljena priznanja u vidu zahvalnica i plaketa.

Opširnije o proslavi sedam decenija Kajak-kanu kluba Bečej, predstojećoj takmičarskoj sezoni, planovima rukovodstva usmerenim na unapređenje uslova za treniranje i novinama koje bi trebalo da startuju ovog leta, saznajte večeras u 20 časova u emisiji „Bečejski ugao“.

Kajak-kanu klub Bečej: Izložbom započinju obeležavanje jubilarnih 70 godina
Ostale vesti iz ove kategorije