Sport

Filipović pobednik glavne borbe jubilarne profi boks revije u Bečeju

Vukašin Ljubojev | 15. april. 2019. | 12:38 | Sport

Srpski bokserski šampion u superteškoj kategoriji Boban Filipović savladao je Turčina Ozdžana Četinkaju u glavnoj borbi 10. jubilarne Međunarodne profesionalne bokserske revije održane minulog petka u prepunoj sali DTV Partizan u Bečeju.

Filipović je meč dobio tehničkim nokautom, a odlukom lekara gost iz Turske nije nastavio meč zbog povrede uveta. Srpskom bokserskom šampionu ovaj meč je bio priprema pred revanš meč sa Danijem Vilijamsom.

Ipak bečejskoj publici ništa manje značajni nisu bili i domaći borci koji su odradili mečeve onako kako je i očekivano, rekao je Žarko Radović ispred Kik-boks kluba Bečej, organizatora revije.

Što se tiče pobednika rezultati su sledeći: u prvom poluvelter meču pobeda je pripala Bogdanu Draškoviću, u drugom meču pobedu je odneo Milan Živković iz Beočina tehničkim nokautom u drugoj rundi, treći meč između Stefana Markanović i Tomislava Milića završen je nerešeno.

U odličnom boks meču u četvrtoj rundi pobedu je izvojevao Sebastian Šaćiri, tehničkim nokautom. U meču Bečejaca Kišutcaija i Vlajkova pobeda je pripala Vlajkovu već u prvoj rundi, u kruzer kategoriji pobeda je na poene pripala Luki Puzoviću odnosno Nemanji Ponorcu, dok je u predzadnjem meču slavio Milan Delić.

Filipović pobednik glavne borbe jubilarne profi boks revije u Bečeju
Ostale vesti iz ove kategorije