Turizam

Ženski kutak u znaku Uskrsa

Vukašin Ljubojev | 16. april. 2019. | 12:55 | Turizam

Manifestacija „Ženski kutak“ u organizaciji Udruženja građana „Biber“, četvrti put za redom u ovoj godini okupila je tridesetak izlagača sa raznolikim ponudama u znaku Uskrsa.

U centru Bečeja posetioci i prolaznici mogu pazariti različite proizvode domaće radinosti i pripremiti svoje domaćinstvo za predstojeće praznike. 

Sastavni deo ovakvih manifestacija jesu štandovi sa medom i lekovitim pčelinjim proizvodima, a kako kaže naša sugrađanka Dragana Savić med koji proizvodi njena porodica je prirodan, bez dodataka i bez izuzetaka.

Tezga sa medom, različitim vrstama lekovitih trava, tinktura od lekovitog bilja i rukotvorina u vidu oslikavanja jaja različitim tehnikama, privlači pažnju mnogih prolaznika.

Kako je u pitanju „Ženski kutak“ pored kožne galanterije i ženskog nakita mogu se pronaći i torbe ručne izrade, namenjene ženskoj populaciji.

U okviru manifestacije, posetioci se bliže edukovati o blagodetima spelte, ali ujedno i okusiti neke od slatkih i slanih specijaliteta pravljenih od ove žitarice.

„Ženski kutak“ traje još danas do večernjih sati, pa ako vas putevi vode do trga u centru grada, ne propustite da posetite i obiđete ovu manifestaciju.

Ženski kutak u znaku Uskrsa
Ostale vesti iz ove kategorije