Sport

Svečarska nedelja za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta

Vukašin Ljubojev | 22. april. 2019. | 11:54 | Sport

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta juče je na svom stadionu odigrao meč 22. kola sa ekipom Đurđina, a nakon 90. minuta lepog fudbala i mnogo šansi rezultat je bio nerešen 1:1.

Prvenstvena fudbalska utakmica Područne fudbalske lige Subotica završena je bez pobednika i bez promena na tabeli za ova dva kluba. Đurđin je i dalje na središnjem delu, odnosno na osmoj poziciji, dok je Vojvodina ostala na čelu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na Iskru iz Kucure, koja je juče remijem, takođe sa 1:1 završila meč sa Jadranom iz Feketića.

Već pomenute tri stopostotne imao je Ikrašev u trećem, petom i osmom minutu meča. Imali su domaći još oko sedam lepih prilika, dok su na strani gostiju viđene samo dve izgledne šanse u prvom delu meča.

U drugom poluvremenu ista priča, apsolutna dominacija domaćih. Osam sjajnih prilika na strani Vojvodine i dve na strani gostiju. Od kojih po jedna sa uspešnom realizacijom na obe strane.

Prvi gol na meču postigli su domaći preko Nenada Kudrića, koji je sa polovine sam prešao kroz celu odbranu i grčevitom borbom loptu uspeo da smesti za 1:0. Desetak minuta je trajalo vođstvo domaćih jer je slabom igrom odbrane Vojvodine, Đurđin preko Mihailovića u 82. minutu uspeo da remizira, za konačnih 1:1.

Burna i svečarska nedelja je pred Gradištancima, prvi događaj rezervisan je već za sredu kada će ekipa Vojvodine pokušati da osvoji trofej Kupa Područne fudbalske lige Subotica. Meč protiv Tise iz Adorjana počinje u 17 časova.

U petak 26. aprila, najstariji fudbalski klub u Srbiji pod imenom Vojvodina proslaviće 106. godina postojanja, a nakon slavlja u petak, fudbaleri Vojvodine putuju u subotu u Lovćenac na teško gostovanje sa Njegošem.

Svečarska nedelja za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta
Ostale vesti iz ove kategorije