Sport

Sportisti uveliko praznuju Dane Novog sela

Vukašin Ljubojev | 23. maj. 2019. | 11:22 | Sport

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Dani Novog Sela 2019“ koji se odvija pod sloganom „Živimo zajedno“, kao i svake godine uvertira je u veliku istoimenu novoselsku manifestaciju koja će ove subote biti održana po petnaesti put.

Nadmetanje fudbalera na terenu pokraj pijace u Novom selu počelo je u utorak. Ove godine pored seniora, na turniru se nadmeću i đaci osnovnih škola iz Bečeja, kao i deca uzrasta do 11 godina podeljena po regionima Bečeja.

Seniori podeljeni u dve grupe od po četiri tima odigrali su u utorak i sredu osam mečeva, dok su danas na programu utakmice četvrtfinala, a ako vremenski uslovi dozvole biće poznati i finalisti.

Pored utakmica seniora, danas će i mlađi naraštaji odmeriti snage na sportskom terenu u Novom selu.

Sportski deo programa u petak pored finala seniora, rezervisan je za revijalne mečeve najmlađih učesnika i učesnica u ovogodišnjem turniru.

Dodela priznanja za prve tri ekipe biće upriličena u subotu, a pehare, diplome i prigodne nagrade dobiće prve tri ekipe u svim konkurencijama, dok osvajači seniorskog dela novoselskog turnira dobijaju kotizaciju za učestvovanje u kulinarskom takmičenju i 10 majici odnosno dresova „Dani Novog sela“.

Sportisti uveliko praznuju Dane Novog sela
Ostale vesti iz ove kategorije