Sport

Dragan Knežev, Dejan Stanojev i kompletna uprava podneli ostavke u OFK Bečej 1918

Vukašin Ljubojev | 31. maj. 2019. | 9:23 | Sport

Predsednik Omladinskog fudbalskog kluba Bečej 1918 Dragan Knežev, sportski direktor Dejan Stanojev i kompletan Upravni odbor juče su podneli ostavke na svoje funkcije. Trener Dušan Bajić takođe je podneo ostavku koja je juče usvojena na Upravnom odboru.

Predsednik kluba i sportski direktor trenutno su u postupku ostavke do nove izborne skupštine, koja bi trebalo da bude održana u što kraćem roku.

Podsetimo da su u jesenjih 22. kola fudbaleri Bečeja osvojili 25 bodova, u prolećnom delu u 15 kola izboreno je 19 bodova, odnosno u 8 redovnih kola i 7 plejaut zone.

U redovnih 30 kola Bečej se našao na 11. mestu sa 10 pobeda 6 nerešenih i 14 poraza. Što govori da nije bilo plej auta, Bečej bi ostao na 11. poziciji i ne bi ispao iz lige.

Pored ličnih razloga, naši sagovornici kažu da je veliku ulogu u ostavkama imala i nepravda i neregularnosti u srpskom fudbalu, kada se ekipa Bečeja nije borila samo protiv igrača nego i sudijskih odluka i Fudbalskog saveza Srbije.

U prethodnom periodu uprava kluba uložila je značajna sredstva u infrastrukturu, gde su sređene svlačionice, renovirane tribine, višegodišnji dugovi izmireni, te tako novo rukovodstvo neće imati većih problema u narednom periodu funkcionisanja kluba.

Dragan Knežev, Dejan Stanojev i kompletna uprava podneli ostavke u OFK Bečej 1918
Ostale vesti iz ove kategorije