Sport

Treći pehar u ovoj sezoni u vitrinama FK Vojvodine

Vukašin Ljubojev | 3. jun. 2019. | 13:15 | Sport

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta, juče su na svom stadionu savladali ekipu Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja rezultatom 5:3.

Nakon trofeja pobednika kupa Međuopštinske fudbalske lige „Bečej – Srbobran“ i kupa Područne fudbalske lige  „Subotica“, juče je i treći pehar stigao u vitrine Vojvodine. Pred sam početak pretposlednjeg 29. kola predsednik Područne fudbalske lige „Subotica“ Nenad Nikolić, uručio je trofej pobednika PFL „Subotica“ kapitenu „Vojvodine“ Bojanu Bilbiji.

O velikom uspehu najstarijeg kluba pod imenom „Vojvodina“, koji je ušao u anale, posvedočili su najverniji pratioci kluba koji su svaki minut proveli uz Vošu, kako na domaćem, tako i na gostujućim terenima, i kojima je ovaj klub druga kuća.

Golove na meču za ekipu „Vojvodine“ postigli su Srđan Jušković, Vladimir Mihajlović i Velibor Novaković, dok je dva gola postigao Nenad Kudrić, među kojima je onaj iz 86. minuta koji je postignut petom, jedan od golova kakav nije viđen na ovim prostorima a i šire, gol za TV špice.

Kako saznajemo, svojim 110. golom Nenad Kudrić se najverovatnije oprostio od publike u Bačkom Gradištu, jer je dobio nekoliko ponuda da na kraju sezone promeni sredinu i pređe u jedan od zainteresovanih klubova.

Poslednji meč u ovoj ligi, „Vojvodina“ će igrati u komšijskom Nadalju protiv tamošnje ekipe „Napretka“.

Treći pehar u ovoj sezoni u vitrinama FK Vojvodine
Ostale vesti iz ove kategorije