Sport

U Bečeju dodeljena priznanja za najbolje kik-boksere u 2018.

Vukašin Ljubojev | 10. jun. 2019. | 12:39 | Sport

Kik boks klub „Bečej“ u koorganizaciji sa Kik boks savezom Vojvodine juče je u sali Društva za telesno vaspitanje „Partizan“ održao prvenstvo Vojvodine u kik boksu, u disciplini „Ful kontakt“.

U ringu se našlo 98 takmičara iz 20 klubova sa teritorije Vojvodine. Što se tiče bečejskih boraca prvaci Vojvodine su postali: Mikloš Kišutcai među pionirima do 43 kg, Sonja Vukšić među u pionirkama do 49 kg, a kod kadeta do 57 kg najbolji je Đorđe Vujaković. U juniorskoj kategoriji  do 63,5 i 67 kg zlatom su se okitili Aron Karolj i Nikola Vlajkov.

U toku prvenstva su dodeljeni pehari i medalje za najuspešnije takmičare, trenere i klubove u protekloj 2018. godini.  Izbor najboljih bodovao se na osnovu osvojenih medalja na prvenstvima Vojvodine, Srbije kao i međunarodnim takmičenjima.

Za najuspešniju kadetkinju Kik boks saveza Vojvodine za 2018. godinu proglašena je  Milica Stojšin, dok je među najuspešnijim trenerima Kik boks saveza Vojvodine proglašen i Žarko Radović.

Za najuspešniji klub Kik-boks saveza Vojvodine na prvenstvima Srbije proglašen je Klub borilačkih sportova „Vojvodina -Veletabak“ iz Novog Sada, dok je „Sparta 2013“ iz Temerina ponela titulu najuspešnijeg kluba na vojvođanskim prvenstvima.

U Bečeju dodeljena priznanja za najbolje kik-boksere u 2018.
Ostale vesti iz ove kategorije