Društvo

Nagrađeni najbolji osnovci sa teritorije opštine Bečej

Zorana Bogdanović | 13. jun. 2019. | 11:40 | Društvo

Opština Bečej ove godine može da se pohvali sa 46 nosilaca „Vukove diplome“, od toga najviše đaka iz OŠ „Sever Đurkić“ 13, potom iz OŠ „Zdravko Gložanski“ 12, OŠ „Svetozar Marković“ iz Bačkog Gradišta 7, OŠ „Petefi Šandor“ 6, OŠ „Šamu Mihalj“ iz Bačkog Petrovog Sela ima četvoro „vukovaca, a OŠ „Šamu Mihalj“ iz Bečeja troje.

Za đake generacije proglašeni su Dunja Jevtimijević iz OŠ „Zdravko Gložanski“, Tara Popov iz OŠ „Sever Đurkić“, Karolina Dudaš iz OŠ „Šamu Mihalj“ Bečej, Lea Lazar iz OŠ „Petefi Šandor“ Bečej, dok će ime đaka generacije u školi „Šamu Mihalj“ u Bačkom Petrovom Selu biti poznato večeras na maturskoj proslavi gde će biti upriličeno svečano proglašenje i dodela priznanja.

Dodeljeno je 13 priznanja đacima koji su postigli zavidne rezultate na republičkim takmičenjima, kao i 51 nagrada za najuspešnije učenike na okružnim takmičenjima. Opština Bečej je dobitnicima priznanja uručila poklone u vidu knjiga, dok su đaci generacije dobili i tablet računare.

Savez sportova opštine Bečej đake koji su ostvarili najbolje rezultate na republičkim i okružnim sportskim takmičenjima nagradio je majicama.

Nagrađeni najbolji osnovci sa teritorije opštine Bečej
Ostale vesti iz ove kategorije