Kultura

„Kontrafest“ kruna avgustovskog programa u Pozorištu

Zorana Bogdanović | 2. avgust. 2019. | 12:51 | Kultura

Gradsko pozorište Bečej tokom avgusta pripremilo je raznovrsne sadržaje za ljubitelje kulturnih dešavanja. Program će najpre otvoriti ciklus norveškog filma koji počinje u ponedeljak 5. avgusta i traje do četvrtka 8. avgusta. U tom periodu biće prikazana četiri filmska ostvarenja, a projekcije su predviđene u bašti Pozorišnog kluba.

Iduće subote, 10. avgusta sa početkom u 22 sata, takođe u bašti Pozorišnog kluba nastupiće bend "Moonlighting Quintet". Reč je o bečejsko-subotičko-vrbaskom sastavu čiji se repertoar žanrovski kreće od bosa nove i salse, preko džeza, fanka i soula do ritma i bluza i popa.

U Gradskom pozorištu 23. avgusta biće prikazana dva filma – „Bilo jednom… u Holivudu“ Kventina Tarantina i Diznijev „Kralj lavova“ u 3D formatu sa sinhronizacijom. Termini projekcija biće naknadno objavljeni na sajtu Pozorišta.

Kraj avgustovskog programa obeležiće četvrti po redu „Kontrafest“ koji će biti održan 30. i 31. avgusta u bašti Pozorišnog kluba.

Ulaznice će u prodaji biti od 20. avgusta, a cena karte za jedan dan iznosi 300 dinara, dok komplet za oba dana staje 500 dinara.

 „Kontrafest“ kruna avgustovskog programa u Pozorištu
Ostale vesti iz ove kategorije