Sport

Nemanja Jović najbrži u srpskom pravosuđu

Vukašin Ljubojev | 14. avgust. 2019. | 11:52 | Sport

Osnovni sud u Bečeju, pored poslovnih uspeha, može da se pohvali sa zapaženim sportskim rezultatima na 18. Sportskim susretima pravosuđa Srbije, koji su održani od 24. do 26. juna u Kladovu. 

Na tradicionalnoj sportskoj manifestaciji učestvovali su svi pravosudni organi, kao i brojne sindikalne organizacije iz osnovnih, viših, apelacionih, prekršajnih sudova, zaposleni u kazneno popravnim zavodima, zatvorima i tužilaštvima.

Najveći uspeh na sportskom takmičenju ostvario je Nemanja Jović osvojivši zlato u atletici.

Nemanja se od malih nogu bavi sportom odnosno fudbalom, pa je tako i bilo očekivano da će ostvariti zapažene rezultate. Ipak u konkurenciji među četrdeset trkača priznaje da nije bilo lako, pogotovo u poslednjih pedeset metara gde su mu za petama bili takođe fudbaler ali i profesionalni fudbalski sudija.

U jakoj konkurenciji ekipa bečejskog suda osvojila je i treće mesto u muškoj konkurenciji, ekipno u plivanju, ali i niz četvrtih i petih mesta koja nisu propraćena diplomama, pa se s obzirom na konkurenciju od preko 60 ekipa, odnosno 1.000 takmičara i ta mesta smatraju zaista velikim uspehom.

Tri predstavnice sindikalne organizacije Osnovnog suda iz Bečeja učestvovale su u mnogobrojnim sportovima gde su takođe zapažena mesta ostvarena u pikadu ali i u trčanju.

Sindikat Osnovnog suda broji 32 člana, a svake godine od 25 do 30 odsto njih, u zavisnosti od organizacije posla, predstavlja bečejsku pravosudnu instituciju i naš grad na ovim tradicionalnim sportskim susretima.

Nemanja Jović najbrži u srpskom pravosuđu
Ostale vesti iz ove kategorije