Društvo

U toku javna rasprava o Nacrtu lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma

Redakcija TV Bečej | 21. avgust. 2019. | 10:37 | Društvo

U toku javna rasprava o Nacrtu lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma

Opština Bečej uputila je poziv svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima u opštini Bečej da daju svoje predloge, primedbe i sugestije na Nacrt lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u opštini Bečej za period 2019 – 2021. godine.

Svoje predloge, primedbe i sugestije zainteresovana javnost potrebno je da dostavi na propisanom obrascu koji je dostupan na zvaničnoj internet stranici opštine Bečej: http://www.becej.rs , i u Uslužnom centru Opštine Bečej – pisarnica (soba broj 7).

Primedbe se dostavljaju na propisanom obrascu u pisanoj formi sa naznakom: Radna grupa za izradu Lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u opštini Bečej za period 2019 – 2021. godine, Trg oslobođenja broj 2, 21220 Bečej; neposredno preko pisarnice Opštine Bečej (soba broj 7) ili elektronskom poštom na e-mail: daniela.doroslovacki@becej.rs.

Javna rasprava trajaće 15 (petnaest) dana i održaće se u periodu od 20. avgusta. godine do 4. septembra, a javna prezentacija će se održati 23. avgusta u velikoj sali Skupštine opštine Bečej, sa početkom u 11 časova.

Tekst Nacrta Lokalnog akcionog plana plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u opštini Bečej za period 2019 – 2021. godine zajedno sa obrascem za predloge, primedbe i sugestije biće dostupan na uvid zainteresovanoj javnosti:

- U analognom obliku u zgradi Opštinske uprave opštine Bečej, oglasna tabla u ulaznom holu, u periodu od 7-15 časova svakog radnog dana,
- U digitalnom obliku na zvaničnoj internet stranici Opštine Bečej (http://www.becej.rs).

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije