Sport

Bačko Gradište: Voša i dalje bez primljenog gola

Vukašin Ljubojev | 9. septembar. 2019. | 12:47 | Sport

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta i Tavankuta, izborili po bod u meču 4. kola Vojvođanske lige Sever koji je odigran na stadionu „Đorđe Tapavica Džoja“ u Bačkom Gradištu.

Tvrda utakmica, strpljiva i čvrsta igra i na jednoj i na drugoj strani rezultirali su da četvorogodišnji član Vojvođanske lige Sever Tavankut i debitant Vojvodina završe meč najnepopularnijim rezultatom odnosno bez golova.

Imali su domaći inicijativu tokom većeg dela utakmice, pogotovo u prvom delu meča. Mogli su mnogo bolje da reaguju u polušansama i šansama, gde je bilo izgleda i da realizuju neke od prilika i da odu na odmor sa prednošću. Ipak, bez nekoliko standardnih prvotimaca to se nije desilo.

Što se tiče gostujućeg tima, ekipa Tavankuta iako uigrana, nije stvorila ni jednu idealnu priliku da ugrozi gol Vojvodine, što može da motiviše Gradištance da nastave da u narednim mečevima igraju borbeno i čvrsto.

Šef stručnog štaba Dabižljević do kraja meča priliku je dao Mihajlu Mihajloviću, Aslanu Šakoliju ali i Nenadu Kudriću, kojem je zbog povrede ovo bio prvi ovoligaški meč.

U 5. kolu Vojvođanske lige Sever, fudbaleri iz Bačkog Gradišta odlaze na megdan dobro poznatoj ekipi Bajše.

Bačko Gradište: Voša i dalje bez primljenog gola
Ostale vesti iz ove kategorije