Sport

FK Vojvodina: Podela plena najrealniji ishod

Vukašin Ljubojev | 7. oktobar. 2019. | 12:08 | Sport

Fudbalski klub „Vojvodina“ iz Bačkog Gradišta juče je na svom stadionu ugostio ekipu „Starog grada“ iz Bačke Palanke, a nakon 90 minuta timovi su podelili plen, jer je konačan rezultat meča bio 2:2.

Gledala je publika juče u Gradištu lep i dobar meč 8. kola Vojvođanske lige Sever - fer plej i otvorenu igru na obe strane. Lepa sportska predstava za ljubitelje fudbala okončana je sa čak četiri postignuta gola.

Podeljene jačine snaga trajale su do desetog minuta, kada efektnim golom Nenad Kudrić zatresa mrežu gostiju. Nakon vođstva od 1:0. ekipa iz Bačke Palanke nije dugo bila u rezultatskom zaostatku jer je samo četiri minuta kasnije Nikola Batinica uspeo da izjednači.

Nakon gola, gosti su preuzeli dominaciju i nastavili sve češće da probijaju po desnoj strani. Svaki novi napad bio je ozbiljna pretnja, a najbolju priliku koju su imali „starograđani“ bila je u 25. minutu kada su zatresli okvir gola Vojvodine.

Drugo poluvreme donelo je slične situacije kao i prvo. Domaći ponovo već u 53. stižu do vođstva, a kao i u prvom delu, tako i u ovom gol za plavo-bele postiže Nenad Kudrić. Borili su se i jedni i drugi, stvarane su šanse na obe strane, a padom koncentracije domaćih, Kovačević u 84. minutu postiže gol za 2:2. što je i bio konačni i najrealniji rezultat utakmice.

U 9. kolu Vojvođanske lige Sever, fudbaleri iz Bačkog Gradišta putuju u Crvenku, gde će u meču sa tamošnjom istoimenom ekipom, pokušati da izbore nova tri boda.

FK Vojvodina: Podela plena najrealniji ishod
Ostale vesti iz ove kategorije