Sport

FK Vojvodina: Radnički deklasiran već u prvom poluvremenu

Vukašin Ljubojev | 21. oktobar. 2019. | 11:45 | Sport

U jučerašnjem meču 10. kola, Vojvođanske lige Sever, ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta, savladala je Radnički iz Sombora rezultatom 6:0 i tako izbila na petu poziciju sa osvojenih 17 bodova.

Od prvog minuta meča, gledaocima je bilo jasno ko će osvojiti bodove. Jedina dilema je bila koliko će golova završiti u mreži Zorića. Već u drugom minutu zvonio je okvir gola, da bi u trećem Voša preko Nenada Kudrića povela sa 1:0. Za 2:0 čekalo se samo dva minuta, strelac ponovo Kudrić. Isti igrač do kraja prvog dela meča postiže još dva gola treći u 32. a „potpisao“ se u 42. minutu, kada je petom postigao i četvrti gol.

Pored četiri gola u prvom delu meča, domaćini su imali još desetak izglednih šansi od kojih je najbolja bila u 19. minutu kada Bečanović ne uspeva da pogodi ne branjeni deo gola.

U drugom delu meča, slična situacija kao i u prvom, potpuna dominacija domaćina. Diktirali su igrači Vojvodine tempo celog drugog poluvremena. Prvi gol u drugom delu postiže Pelengić u 66. minutu, dok u 71. na ubačaj Novakovića, igrač Radničkog Lakić postiže autogol za konačnih 6:0.

Nakon odigranog meča sa najslabijom ekipom na tabeli, Vojvodina putuje u Čonoplju na meč sa tamošnjom Slogom koja do sada ima samo jednu nerešenu utakmicu i devet pobeda. Ipak, optimista je trener Dabižljević.

FK Vojvodina: Radnički deklasiran već u prvom poluvremenu
Ostale vesti iz ove kategorije