Kultura

„Antifašistički novembar“ u Pozorištu

Vukašin Ljubojev | 5. novembar. 2019. | 11:47 | Kultura

Trodnevni program pod nazivom "Antifašistički novembar" biće upriličen 8, 14. i 15. novembra u Gradskom pozorištu Bečej.

Ova ustanova kulture u saradnji sa neformalnom grupom građana „The Mighty Mighty Bechej’s“ pripremila je bogat program koji će činiti koncerti, predstave i promocija knjige, a sve u cilju da se mladima skrene pažnja na vrednosti antifašizma danas.

Nakon promocije knjige koja je zakazana za 21 čas, centar zbivanja iz Kreativnog centa seli se u Pozorišni klub, kada se očekuje svirka domaćih bendova „Fiskalni račun“  i „JKMAMKK“ koji su ljubimci ovdašnje publike. Oni će sa svojim strit – pank, odnosno pank - rok zvukom napraviti odličnu atmosferu. Ulaz na koncert iznosi minimalno 200 dinara.

Kada je reč o programu u pozorišnoj sali, ljubitelji scenskog nastupa u Bečeju 14. novembra u 17 časova moći će da pogledaju istorijsku antibajku za decu i odrasle  "Ana Frank" u izvedbi Šabačkog pozorišta.  Dan kasnije, 15. novembra u 20 časova na repertoaru je emotivna i intimna predstava o dvoje ljubavnika pod nazivom  "Aj, Karmela" u režiji Dušana Petrovića. Ulaznice za predstave iznose 200 i 300 dinara.

„Antifašistički novembar“ u Pozorištu
Ostale vesti iz ove kategorije