Sport

Nikola Vlajkov pobednik glavne borbe profi boks revije u Bečeju

Zorana Bogdanović | 7. novembar. 2019. | 12:48 | Sport

Na 11. Međunarodnoj profesionalnoj bokserskoj reviji održanoj u sali DTV Partizan u Bečeju, ljubitelji plemenite veštine uživali su u šest borbi, ovoga puta isključivo u muškoj konkurenciji.

Iako je dan pred reviju, na treningu povredio levo rame, zbog čega je bio primoran da boksuje isključivo desnom rukom, juniorski prvak u kik-boksu Bečejac Nikola Vlajkov u glavnoj borbi večeri savladao je Milana Živkovića iz Beočina. Njih dvojca su se takmičila u kategoriji do 71 kilograma, a jednoglasnom odlukom sudija i rezultatom 3:0 Vlajkov je odneo titulu pobednika.

Što se tiče rezultata jučerašnje revije, oni su sledeći: u prvom meču u kategoriji boraca do 78 kilograma prekidom na početku III runde pobedu je odneo Ognjen Rauković iz Beočina, savladavši Bečejca Aleksandra Živkov Aksina.

Bogdan Drašković iz Zrenjanina pobedio je Ištvana Kišutcaia iz Bečeja prekidom u III rundi. Njih dvojica su boksovala u kategoriji do 63,5 kilograma.

Nokautom u IV rundi Beograđanin Stefan Čolović izvojevao je pobedu nad Srećkom Janjićem iz Smederevske Palanke u poluteškoj kategoriji do 81 kilograma.

Francuz Žilijen Boa prekidom u III rundi savladao je Kikinđanina Vanju Dimitrova, a njih dvojica nadmetala su se u kategoriji do 72 kilograma.

Milan Kurtić iz Prokuplja pobedio je Aleksandra Marića iz Novog Sada prekidom u prvoj rundi u kategoriji do 77 kilograma.

Radović kaže da će krajem godine u Bečeju ponovo biti organizovana revija profesionalnog boksa. Ovoga puta sa bokserima koji su se okušali u jakim, svetskim ringovima.

Nikola Vlajkov pobednik glavne borbe profi boks revije u Bečeju
Ostale vesti iz ove kategorije