Sport

Fudbal: Subotica u 93. minutu oduzela dva boda Bečejcima

Vukašin Ljubojev | 11. novembar. 2019. | 14:09 | Sport

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918, minule subote ugostio je ekipu Bačke 1901 iz Subotice, a nakon 90 minuta igre, rezultat je bio 1:1.

U okviru 13 kola Srpske lige Vojvodina, plavo-belima izmakla su tri boda na Gradskom stadionu kraj Tise i to u poslednjim sekundama meča.

Odlična fudbalska predstava gledala se u subotu u Bečeju. Mnogo šansi, dva crvena kartona ali i dva gola, po jedan na svakoj strani.

Ekipa Bečeja diktirala je tempo utakmice i vidno bila dominantnija na terenu, a nakon šest solidnih prilika postigla i gol. Igrao se 41. minut kada je Zličić oduzeo loptu gostima a potom uposlio Erdeljana koji iz okreta trese mrežu gostiju za 1:0. Što se tiče gostiju, Subotičani su imali svega dve prilike među kojima beležimo onu najbolju u 19. minutu kada Glišović ne uspeva da postigne gol sa svega par metara.

U drugom poluvremenu preslikana situacija. Diktiranje tempa od strane domaćih, veći broj prilika i šansi takođe na strani plavo-belih. I kada se mislilo da će Bečej ostvariti pobedu i doći do nova tri boda,  u 93. minutu iz svoje treće šanse u drugom delu meča Subotičani preko Rajkovače uspevaju da postignu gol i odnesu jedan bod iz Bečeja.

Ekipa Bečeja priprema se za još dva meča u ovom ligaškom delu. Prvo na redu je gostovanje Radničkom u Sremskoj Mitrovici, dok će oproštaj pred zimsku pauzu plavo-beli imati na svom stadionu i to za dve nedelje kada će ugostiti Radnički 1912 iz Sombora.

Fudbal: Subotica u 93. minutu oduzela dva boda Bečejcima
Ostale vesti iz ove kategorije