Sport

Odbojkaši Bečeja ne znaju za poraz

Vukašin Ljubojev | 18. novembar. 2019. | 11:45 | Sport

Odbojkaši Bečeja u 3. kolu Druge lige Sever gostovali su prošlogodišnjem članu Prve B lige Srem Itonu i ostvarili pobedu sa 3:1, dok su minulog petka na svom parketu savladali ekipu Sombora sa 3:0, po setovima 25:21, 25:13, 25:13.

Bečejci su tako zadržali drugu poziciju sa samo jednim bodom manje od prvoplasiranog Kulpina.

Što se tiče same utakmice, prvi set je bio veoma neizvestan. Poen za poenom i prava borba na mreži sve do rezultata 18:17, kada domaći odskaču na četiri razlike, da bi do kraja prvi set priveli kraju sa 25:21.

U drugom setu nešto drugačija situacija. Dok Bečej osvaja dva do tri poena, Somborci osvajaju samo jedan, a razlika od dva - tri poena počinje da se uvećava i duplira, da bi do kraja drugog dela meča rezultat bio 25: 13.

U trećem i odlučujućem setu bilo je jasno da će Bečej slaviti na svom terenu, jer su već u startu domaći otišli na plus četiri do pet poena, da bi do kraja i treći set završili kao drugi sa 25:13.

U narednom 5. kolu Druge lige Sever, odbojkaši Bečeja putuju u Novu Pazovu, gde će pokušati da dođu do nova tri boda u meču sa prošlogodišnjim članom Prve B lige, Mladošću, koja je prikovana za dno tabele sa četiri poraza.

Odbojkaši Bečeja ne znaju za poraz
Ostale vesti iz ove kategorije