Sport

Futsal: Nakon remija sa Ivanjicom, derbi dva Bečeja

Vukašin Ljubojev | 19. novembar. 2019. | 14:27 | Sport

U okviru pretposlednjeg 10. kola, prvog dela polusezone, futsaleri Bečeja i Ivanjice odigrali su sinoć na parketu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ meč bez pobednika, a rezultat nakon 40 minuta igre je bio 2:2.

Dinamičnu utakmicu, sa mnogo kontri i šansi i na jednoj i na drugoj strani gledala je publika sinoć u Bečeju. Oprezno se krenuli Bečejci od samog starta, dok su gosti od prvog minuta krenuli veoma agresivno i ofanzivno. Sa svih pet igrača išli su u napad i postizanje gola što je rezultiralo već u trećem minutu kada je Dragan Jovanović zatresao mrežu Save Vadaskog.

Samo dva minuta je trebalo Bečejcima da poravnaju prednost ekipe iz Ivanjice. Mandadžić sa velike udaljenosti staje na loptu i levom uspeva da savlada kapitena gostiju Lišanina.

Ređale su se do kraja prvog dela meča prilike, ali se činilo da su one gostujuće ipak bile nešto ozbiljnije, pogotovo prečka u 18. minutu i napad u poslednjih 40 sekundi kada Vadaski ponovo pravovremeno reaguje i odvodi svoju ekipu na odmor sa rezultatom 1:1.

 Sve bi možda bilo drugačije da u timu nisu prisutni problemi poklapanja velikog i malog fudbala, odnosno izostanak strelaca Stanića, Arđeljana i Koraća sa prošle utakmice u Bečeju.

U drugom poluvremenu slična taktička situacija i na jednoj i na drugoj strani,  kao i broj postignutih golova. Jedina razlika jeste bila što su u drugom delu utakmice plavo-beli poveli preko Dražića u 27. minutu, ali su gosti ipak u 33. preko Milovanovića uspeli da izjednače na 2:2 i tako odnesu jedan bod za Ivanjicu.

U poslednjem kolu u ovoj polusezoni, ekipa Bečeja putuje u susedni Novi Bečej, gde će pokušati da napravi iznenađenje protiv tamošnje Tise, koja ima samo dva boda više od Bečeja. Utakmica se igra u ponedeljak sa početkom od 18:30.

Futsal: Nakon remija sa Ivanjicom, derbi dva Bečeja
Ostale vesti iz ove kategorije