Sport

Školski sport: Rukometaši pokazali svoje, neka se spreme fudbaleri

Vukašin Ljubojev | 20. novembar. 2019. | 9:50 | Sport

U okviru školskih sportskih takmičenja prethodna dva dana održana su nadmetanja za srednje i osnovne škole u rukometu. Među momcima i devojkama srednjoškolcima, pobeda je pripala ekipi Tehničke škole i u jednoj i u drugoj konkurenciji. Što se tiče osnovnih škola, kod devojčica najbolje su bile rukometašice Osnovne škole „Sever Đurkić“, dok su kod momaka bili najbolji učenici „Šamu Mihalj“ škole iz Bačkog Petrovog Sela.

Savez sportova opštine Bečej koji je glavni organizator ove školsko - sportske manifestacije, odredio je da se utakmice igraju po sistemu svako sa svakim i da se na osnovu pobeda ili gol razlike izaberu pobednici.

Kolektivni sportovi jedan su od najbitnijih segmenata školskog sporta, kako iz zdravstvenih razloga i sportskog duha, tako i sa socijalnog aspekta - druženja i sticanja novih poznanstava.

Iz Saveza sportova opštine Bečej, najavljuju novo školsko takmičenje i to već sledeće nedelje, kada će srednje i osnovne škole igrati mali fudbal, a takmičari očekuju  podršku školskih drugara sa tribina.

Školski sport: Rukometaši pokazali svoje, neka se spreme fudbaleri
Ostale vesti iz ove kategorije