Društvo

Bečejci i ove godine prikupljaju paketiće za decu u južnoj srpskoj pokrajini

Vukašin Ljubojev | 4. decembar. 2019. | 12:05 | Društvo

Udruženje Srba Kosova i Metohije „Gračanica“ Bečej i ovog decembra sprovodi humanitarnu akciju sakupljanja novogodišnjih paketića za najugroženiju decu iz južne sprske pokrajine.

Zahvaljujući donacijama privrednika, i pojedinaca, udruženje je minule godine uspelo je da prikupi 144 novogodišnja paketića namenjena deci sa Kosova i Metohije.

U akciju će i ove godine biti uključena Kancelarija za Kosovo i Metohiju, koja će pružiti logističku podršku u vidu transporta i podele paketića. Poziv za učešće u humanitarnoj aktivnosti upućen je privrednicima, radnim organizacijama i građanima koji će kupovinom novogodišnjih paketića ili doniranjem sredstava za njihovu nabavku obradovati najmlađe na Kosovu i Metohiji.

Zainteresovani koji žele da pomognu nabavku paketića to mogu učiniti uplatom na tekući račun Udruženja: 200-3039370101888-42.

Akcija traje do 20. decembra. Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 063/521-642. Paketići će i ove godine po završetku akcije, biti otpremljeni u Beograd u Kancelariju za Kosovo i Metohiju, odakle se distribuiraju najugroženijoj deci u južnoj srpskoj pokrajini.

Bečejci i ove godine prikupljaju paketiće za decu u južnoj srpskoj pokrajini
Ostale vesti iz ove kategorije