Sport

Bačko Gradište: Apatinci i Voša zajedno za Jankoviće

Vukašin Ljubojev | 13. februar. 2020. | 18:15 | Sport

Peta pripremna utakmica pred start prolećnog dela sezone, fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta poprimiće humanitarni karakter, budući da će novac prikupljen na meču biti usmeren za  pomoć porodici fudbalera Vojvodine, Nemanje – Bože Jankovića, čiji je dom izgoreo desetog februara.

Boža i klupski drugari braneći boje Voše doveli su je iz šeste u četvrtu ligu, a koliko je snažno i vredno njihovo drugarstvo svedoče trenuci iz svlačionice sa zadnjeg treninga.

Na inicijativu fudbalera, uprave i sekretara Željka Mačkića OFK “Mladost-APA” iz Apatina,  utakmica će biti odigrana u Bačkom Gradištu, iako je prvobitno meč trebao da se igra u Apatinu.

Fudbaleri su ujedinjeni u želji da pomognu porodici Janković, koja je pretrpela ogromnu materijalnu štetu, ostala bez krova nad glavom i bez osnovnih potrepština.

Ulazak na stadion se neće naplaćivati, ali će na tribinama biti postavljena kutija u kojoj će svi ljudi dobre volje moći dobrovoljno da ubace novac koji će potom biti uplaćen na tekući račun porodice Janković.

Svi koji žele da pomognu porodici Janković to mogu učiniti uplatom sredstava na tekući račun Jelisavete Janković 170-0010467743000-27, lično u ulici Milana Toplice broj 72 u Bečeju, a dodatne informacije o tome šta im je sve neophodno možete dobiti putem broja telefona 063/85-144-29.

Podsetimo još jednom, utakmica između Vojvodine i Mladosti APA igra se u subotu sa početkom od 14:30 na stadionu u Bačkom Gradištu.

 

Bačko Gradište: Apatinci i Voša zajedno za Jankoviće
Ostale vesti iz ove kategorije