Sport

Kajak: Uz novo-staro rukovodstvo i planovi o dogradnji kluba

Zorana Bogdanović | 14. februar. 2020. | 12:21 | Sport

Članovi Kajak kanu kluba Bečej na redovnoj godišnjoj i izbornoj skupštini jednoglasno su odlučili da predsednik kluba ostane Marko Božović, a osim njega u Upravnom odboru nalaze se Anđelko Mišković, Milivoj Stojkov, Žarko Grčić, Aleksandar Grčić, Roland Šimon, Ivan Hadnađev i Mirko Tomićević.

Nadzorni odbor čine Goran Bokić, Snežana Grčić i Pavle Stojačić. Sportski direktor je Ivan Hadnađev, dok je ostalo upražnjeno mesto sekretara.

Takođe, jednoglasno je zaključeno da su ostvareni sportski rezultati u prethodne četiri godine odlični, o čemu svedoči oko 1.000 osvojenih medalja u svim uzrasnim kategorijama.

Što se tiče planova u vezi sa unapređenjem infrastrukture, krajem prošle godine klub je dobio dozvolu za proširenje objekta na Tisi, u kojem nije sprovedena nijedna veća građevinska investicija od njegove izgradnje 1971. godine. Najviše im je, kažu, potreban dodatan hangar za čamce.

Ova građevinska investicija koštaće nešto više od 7.000 evra, a plan je da se u naredne četiri godine, osim dogradnje, u objektu renovira mokri čvor, obezbede tuševi, sprovede grejanje, nabavi oprema i otvori teretana u kojoj bi članovi trenirali tokom zime.

Novac planiraju da delom obezbede iz sopstvenih sredstava, a računaju i na prijatelje kluba i pomoć lokalne samouprave.

Kajak: Uz novo-staro rukovodstvo i planovi o dogradnji kluba
Ostale vesti iz ove kategorije