Sport

Odbojka: Momci sa Tise ubedljivi protiv Dunav Voleja

Vukašin Ljubojev | 14. februar. 2020. | 18:24 | Sport

U okviru 11. kola Druge lige Sever, odbojkaši Bečeja ostvarili su još jednu pobedu savladavši ekipu Dunav Volej iz Novog Sada rezultatom 3:0, po setovima25:17, 25:15 i 25:18.

Očekivalo se da će novosadska ekipa sa velikim brojem igrača i tri pojačanja,  među kojima je na poziciji dizača bio i bivši reprezentativac Srbije Veljko Petković, napraviti veći otpor i pomrsiti račune domaćima, što se, ipak, nije desilo. Bečejci su uspeli da slave još boljim rezultatom nego u prvom delu sezone kada je u Novom Sadu bilo 3:2.

Jedini i neizvesni momenti meča odvijali su se u prvim poenima kada su gosti poveli sa 3:7, gde su i ostali do 12:7, a blagim odlepljivanjem prvi set priveli su odbojkaši Bečeja u svoju korist sa 25:17.

U drugom i trećem setu apsolutna dominacija domaćih. Sa vezanih četiri do pet poena Bečejci dobijaju drugi set sa 25:15, dok su u trećem već na startu ostavili Novosađane sa 7:0. Održavajući razliku dobijaju i poslednji treći set sa 25:18.

Podsetimo da ekipe Bečeja i Proletera imaju po meč manje jer se na molbu Zrenjaninaca odložilo meč prvog kola drugog dela sezone, pa će tako u 12. kolu Bečejci biti ponovo domaćini, a na parket sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ narednog vikenda dolazi „Srem Iton“.

 

Odbojka: Momci sa Tise ubedljivi protiv Dunav Voleja
Ostale vesti iz ove kategorije