Sport

Na meču Voše i Mladosti APA prikupljeno 108.000 dinara za Jankoviće

Vukašin Ljubojev | 17. februar. 2020. | 10:49 | Sport

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta u okviru pete kontrolne utakmice pred početak prolećnog dela sezone dočekao je ekipu Mladost APA iz Apatina, a nakon devedeset minuta, slavili su domaći sa 3:2.

Podsetimo da je utakmica trebala biti odigrana u Apatinu, ali se na inicijativu fudbalera, uprave i sekretara Željka Mačkića OFK “Mladost-APA” iz Apatina,  ona ipak odigrala u Bačkom Gradištu kako bi se prikupio novac za pomoć porodici fudbalera Vojvodine, Nemanje – Bože Jankovića, čiji je dom izgoreo desetog februara.

Prvi deo meča protekao je u prekidima, prekršajima i sa tri gola. Momci iz Apatina uspeli su da materijalizuju obe šanse koje su imali, dok su domaći od četiri prilike samo jednom tresli mrežu gostiju.

Prvi gol pao je u trećem minutu, a u listu strelaca upisao se Bursać za 0:1. Izjednačujući gol na meču postigao je Nenad Kudrić u 28. minutu na asistenciju Vranješa, ali su gosti preko Miškovića u 35. ipak uspeli da odu na odmor sa golom prednosti.

Svoj drugi gol na meču Nenad Kudrić postiže u 47. minutu, a dvanaest minuta kasnije postiže i het-trik za konačnih 3:2.

Na današnjem humanitarnom meču prikupljeno je 108.000 dinara, a novac je nakon utakmice uručen Nemanji - Boži Jankoviću.

Na meču Voše i Mladosti APA prikupljeno 108.000 dinara za Jankoviće
Ostale vesti iz ove kategorije