Sport

OFK Bečej 1918: Pored dve pobede i dva remija, zabeležen i poraz

Vukašin Ljubojev | 24. februar. 2020. | 12:09 | Sport

U petoj kontrolnoj utakmici ekipa Bečeja ostala je poražena na stadionu u Bačkom Gradištu od Kozare iz Banatskog Velikog Sela rezultatom 0:2.

Ekipa Bečeja koja igra napadački fudbal i koja kroz pas, dominaciju i posed lopte dolazi do pogodaka, nije uspela da savlada goste isključivo zbog uslova i stanja terena u Bačkom Gradištu, poručuje šef stručnog štaba Bečeja.

Podsetimo još da je matični teren Fudbalskog kluba Vojvodina ustupljen i ekipi Omladinskog fudbalskog kluba Bečej i igračima Kluba američkog fudbala GTC Vianor Vidre, jer je pomoćni teren u Bečeju i dalje u izgradnji.

Prvo poluvreme proteklo je u dominaciji domaćih igrača, sa šest izglednih prilika, od čega su prve dve šanse i stativa u 29. minutu bile najlepše prilike. Kada je reč o gostima oni su stvorili četiri mogućnosti za postizanje gola, među kojima je stativa u 35. minutu.  

U drugom delu meča obrnuta slika. Momci sa Tise stvorili su samo jednu priliku, dok su gosti od pet pretnji po gol uspeli da dva puta realizuju šanse i to u 53. i 80. minutu, kada su Runjevac i Ivanović doneli pobedu ekipi Kozare.

U narednoj i poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak drugog dela sezone trener Bečeja poziva sve ljubitelje fudbala da dođu i pruže podršku mladim igračima. Utakmica se igra u subotu na Gradskom stadionu kraj Tise sa početkom u 13 časova.

OFK Bečej 1918: Pored dve pobede i dva remija, zabeležen i poraz
Ostale vesti iz ove kategorije