Sport

Voša spremna za drugi deo sezone

Vukašin Ljubojev | 2. mart. 2020. | 9:17 | Sport

U poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak drugog dela sezone ekipa Fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta dočekala je Bajšu na svom stadionu, a nakon devedeset minuta igre rezultat je bio 0:0.

Ravnopravna borba i na jednoj i na drugoj strani. Lepa igra sa sto odsto snage, bez puno prekida i prekršaja, igrala se subotu u jutarnjem terminu na stadionu u Bačkom Gradištu. Oba tima imala su svoje prilike ali prosto lopta nije htela da uđe ni u jedan ni u drugi gol.

Fudbaleri Bačkog Gradišta u pripremnom periodu pred drugi deo sezone odigrali su sedam mečeva od čega su zabeležili dve pobede, protiv Bajše i Mladosti iz Apatina, tri puta su bili poraženi i to od Bečeja, omladinaca TSC i Spartaka iz Subotice, a dva puta su utakmice završili bez pobednika i to sa Tatrom iz Kisača i Bajšom u minulom meču.

Prvo kolo prolećnog dela sezone igra se već za nedelju dana, a na stadion Vojvodine dolazi neugodna ekipa Tise iz Adorijana, koja je trenutno na petoj poziciji sa 27 bodova, dok je Voša na 11. mestu sa 17 bodova.

Voša spremna za drugi deo sezone
Ostale vesti iz ove kategorije