Društvo

Građanima opštine Bečej na usluzi mobilni timovi

Zorana Bogdanović | 18. mart. 2020. | 10:25 | Društvo

Građani svih naseljenih mesta na teritoriji opštine Bečej, stariji od 65 godina, nemoćni i hronični bolesnici, koji nemaju mogućnost da im mlađi članovi porodice, rođaci, komšije ili prijatelji izvrše nabavke, mogu se obratiti mobilnom timu Opštine Bečej, koji im na raspolaganju stoji svakog dana u periodu od 8 do 20 časova.

Građani kojima je neophodna ova usluga treba da spisak potrebnih namirnica i lekova dostave u koverti, zajedno sa novcem. Volonteri mobilnog tima nose vidno istaknute posebne legitimacije i na teren izlaze po evidentiranom pozivu.

Nakon obavljene nabavke, građanima će ispred vrata, pored traženih namirnica i lekova, biti dostavljeni fiskalni računi, kao i kusur. Osim toga, volonteri obavljaju i usluge plaćanja računa.

Jovana i Sonja kažu da su se u okviru Kulturno-umetničkog društva „Đido“, čije su inače članice, organizovali da naprave zaštitne maske za višekratnu upotrebu.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić uputio je apel svim građanima da poštuju propisane mere i da svoje kretanje po gradu svedu na minimum.

OD 8 DO 20 ČASOVA: 0800-021-100 064/8491-851

TOKOM NOĆI, U SLUČAJU POTREBE:

064/8959-011

Građanima opštine Bečej na usluzi mobilni timovi
Ostale vesti iz ove kategorije