Kultura

Ove godine bez manifestacije „Bečej noću“

Redakcija TV Bečej | 18. maj. 2020. | 6:05 | Kultura

Četvrto izdanje manifestacije "Bečej noću", koje je planirano za 20. jun, neće biti održano iz bezbednosnih razloga i zabrane okupljanja većeg broja ljudi.

"Imajući u vidu da je ovo jedina manifestacija na teritoriji opštine Bečej koja se ne finansira iz budžeta opštine Bečej, već isključivo iz donacija privrednog sektora i konkursa viših nivoa vlasti, smatramo da bi bilo neodgovorno da se u ovom trenutku oslanjamo na takvu vrstu finansijske podrške. Zahvalni smo na vašem interesovanju, strpljenju i podršci koju ste nam uputili u prethodnim nedeljama, uz strepnju da li će ovogodišnji „Bečej noću“ biti održan. Energija festivala, koji je postao prepoznatljivi simbol Bečeja, jeste nešto što nas održava tokom čitave godine i što će nam dati volju da sledeće godine pripremimo najveći spektakl do sada", navodi se u saopštenju organizacionog odbora manifestacije.

Ove godine „Bečej noću“ biće simbolično obeležen podelom 1.000 majica sa simbolima festivala, dok je ispaljivanje grandioznog vatrometa sa krova nekadašnje robne kuće predviđeno 13. juna u 22 časa.

Ove godine bez manifestacije „Bečej noću“
Ostale vesti iz ove kategorije