Sport

U Bačkom Gradištu lopta ne miruje

Vukašin Ljubojev | 1. jun. 2020. | 8:22 | Sport

Nakon 78 dana od poslednje utakmice sa Čelarevom, igrači fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta konačno su odigrali novu utakmicu, ali ovog puta između sebe. Naime minule subote održano je druženje članova uprave kluba, vernih navijača i trening igrača gradištanske „Voše“.

Trener Lazar Dabižljević je nakon zagrevanja podelio ekipu u plavi i beli tim, a na kraju meča, koji je trajao nešto duže od pola sata, rezultat je bio 2:2.

Strelci za plave bili su Nenad Kudrić i Miodrag Pelengić, dok su za bele golove postigli Slavoljub Dabižljević i Lazar Vranješ.

Podsetimo da je Fudbalski klub Vojvodina, kao novajlija u Vojvođanskoj ligi Sever u stopiranoj sezoni ostao na 11. poziciji sa dvadeset bodova.

Trenažni proces Gradištanaca otpočeo je odmah nakon „zelenog svetla“ Ministarstva sporta i omladine, a u internim dogovorima igrača i uprave organizuju se treninzi, na kojima su i neka nova lica poput Andora Horvata i Martina Jelića, koji je i dalje član Bečeja, ali trenira sa ekipom Vojvodine, dok je Aleksandar Marjanov i dalje pod znakom pitanja.

Nakon okončanja vanrednog stanja, Uprava kluba odlučila je da otpočne radove na postojećoj infrastrukturi, kako bi spremno dočekali početak naredne sezone.

Krajem juna očekuje se početak priprema igrača Vojvodine, a do tada im predstoje ovakvi i slični treninzi, dok je u nagoveštaju i odlazak na petodnevne pripreme.

 U Bačkom Gradištu lopta ne miruje
Ostale vesti iz ove kategorije