Sport

OFK Bečej 1918: U dva kola samo jedan bod

Vukašin Ljubojev | 24. avgust. 2020. | 9:02 | Sport

U okviru drugog kola Srpske lige Vojvodina, ekipa Omladinskog fudbalskog kluba Bečej 1918 dočekala je na gradskom stadionu kraj Tise, novajliju u ligi, Tisu iz Adorjana, sa kojom je nakon 90 minuta igre i rezultatom od 1:1 podelila po bod.

Težak period je iza plavo-belih. Odlazak nekolicine igrača u poslednjim momentima pred početak sezone, potom poraz u prvom kolu, a sada i povrede pojedinih igrača, sigurno će imati uticaj na nastavak prvenstva.

Prvi i jedini gol na meču za Bečej postigao je Nijemčević u 44. minutu kada je nakon šuta Krainovića, odbranjenu loptu ipak uspeo da smesti u mrežu gostujućeg golmana Tasića za 1:0. Drugi i izjednačujući gol na meču realizovan je u 83. minutu kada je iz slobodnog udarca, loptu zakačio rezervista Boršoš i postavio konačnih 1:1.

Bečejce čeka paklena nedelja, jer se treće kolo Srpske lige Vojvodina igra već za dva dana. Momci sa Tise u sredu putuju na meč sa Mladošću iz Novog Sada koja je zabeležila jedan remi i jednu pobedu, dok će u subotu fudbaleri Bečeja biti u ulozi domaćina, kada će ugostiti Feniks 1995 iz Apatina, odnosno nekadašnje Bratstvo iz Prigrevice. 

OFK Bečej 1918: U dva kola samo jedan bod
Ostale vesti iz ove kategorije