Turizam

Umesto na tradicionalnoj smotri, ljubitelji oldtajmera susreli se na skupštini

Zorana Bogdanović | 14. septembar. 2020. | 8:16 | Turizam

Deveta po redu godišnja skupština Oldtajmer kluba Bečej-Novi Bečej bila je prilika da se ljubitelji starovremenskih vozila ponovo okupe nadomak Gornjeg parka u Bečeju.

Iako ove godine, zbog aktuelne epidemiološke situacije nije bilo smotre vozila, mnogi su iskoristili priliku da na susret dođu u svojim oldtajmerima i tako uveličaju tradicionalni skup.

Za vlasnike starih Opel vozila, prethodna subota je bila poseban dan – svojevrstan praznik, objašnjava Atila Silađi, predsednik Oldtajmer kluba Bečej-Novi Bečej.

Pored članova bečejsko-novobečejskog kluba, skupštini su prisustvovali i prijatelji iz cele Vojvodine i Srbije. Program je nastavljen na ribnjaku nadomak Bečeja, gde su dodeljene nagrade za dve kategorije oldtajmer vozila.

U kategoriji restauriranih vozila, prva nagrada dodeljena je za automobil marke Golf 1 iz Subotice, potom druga za Opel kadett iz Ćuprije, a treće za Zastavu 750 iz Subotice.

U kategoriji nerestauriranih vozila, prvo mesto je zauzeo Pežo iz Sombora, drugo mesto Spaček iz Novog Sada i treće mesto Volvo amazon iz Stare Pazove.

U klubu kažu da željno iščekuju motociklističke trke, kako bi nastavili da nižu prošlogodišnje uspehe.

Umesto na tradicionalnoj smotri, ljubitelji oldtajmera susreli se na skupštini
Ostale vesti iz ove kategorije