Sport

Fudbal: Podela plena u međuopštinskom derbiju

Vukašin Ljubojev | 12. oktobar. 2020. | 8:18 | Sport

U utakmici 10. kola Fudbalske vojvođanske lige Sever, ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta ugostila je Mladost iz susedne Turije, a nakon 90 minuta, meč je završen bez pobednika i bez golova. 

Prava prvenstvena utakmica, čvrsta, sa jakim tempom i deset žutih kartona, bez mnogo stopostotnih prilika i bez golova. Podeljena poluvremena, podeljeni bodovi. Prvi deo meča protekao je u dominaciji domaćina, dok je drugo poluvreme pripalo gostima. Sve to je rezultat jučerašnjeg meča koji se pratio sa zidina SRC „Đorđe Tapavica Džoja“. Osim što žali za bodovima i pobedom, predsednik kluba Kudrić, žalostan je i što navijači Voše ne mogu svoj klub u većem broju da prate sa tribina ovog stadiona.

Od šansi izdvajamo priliku iz prekida u 31. minutu kada šut Dabižljevića brani Ađanski, potom šansu u 39. koju Prodanov ne uspeva da realizuje i na samom kraju prvog dela zicer Bojana Ćuluma koji završava pored gola.

U drugom delu meča prvu i najbolju priliku imao je Milovanović u 54. minutu, ali je Isidor uspeo da sačuva svoj gol, kao i u situacijama u 62. i 64. minutu. Narednih nekoliko prilika usledilo je na suprotnoj strani, kada nakon Bilbijinog izvođenja prekida, ekipa Vojvodine ima još dve lepe prilike koje ne koristi.

Imali su do kraja meča i domaći i gosti još po koju priliku, ali je do poslednjeg sudijskog zvižduka ostalo 0:0.

U narednom 11. kolu ekipa Vojvodine putuje na meč sa Njegošem, gde će pokušati da uknjiži nova tri boda protiv dobro poznate ekipe iz Lovćenca.

Fudbal: Podela plena u međuopštinskom derbiju
Ostale vesti iz ove kategorije