Sport

Odbojka: Bečejci ostali bez bodova na svom parketu

Vukašin Ljubojev | 19. oktobar. 2020. | 9:03 | Sport

Odbojkaški klub Bečej pretrpeo je i treći poraz u Prvoj B ligi Srbiji, ovog puta bolji su bili odbojkaši Topličanina iz Prokuplja rezultatom 1:3, po setovima 22:25, 25:17, 20:25, 21:25.

Oscilacije i topla-hladna igra ponovo je koštala ekipu Bečeja jer su ostali bez ijednog boda.

U prvom delu meča vodila se ravnopravna igra sve do 6:6 kada otpočinje odlepljivanje gostiju. I taman kada domaći krenu u dobru igru i stignu -5 razlike, odnosno izjednače na 17:17, gosti ponovo odskaču, i završavaju meč u svoju korist sa 22:25.

Krenuli su Bečejci u drugom setu sa odličnom igrom i sa razlikom od čak osam priveli ga kraju u svoju korist.

Činilo se da će ovo biti prekretnica i da domaći kreću u režiranje ovog meča, što se ispostavilo pogrešnim jer su gosti iz Prokuplja u drugom setu već u startu počeli sa odlepljivanjem i pravljenjem razlike od čak osam, da bi do kraja trećeg seta na semaforu rezultat bio 20:25.

U četvrtom i poslednjem setu slična situacija kao i u prethodnom. Gosti sa po dva do tri boda odlaze na plus šest do sedam bodova, a domaći do kraja uspevaju samo da smanje tu razliku, da bi se poslednji četvrti set završio sa 21:25.

U narednom 4. kolu ekipu Bečeja očekuje dug put i težak meč. Ovog puta ugostiće ih ekipa Kosovske Mitrovice koja je bila dugogodišnji član prvoligaškog odbojkaškog karavana.

Odbojka: Bečejci ostali bez bodova na svom parketu
Ostale vesti iz ove kategorije