Politika

Milan Onjin imenovan za direktora TO Bečej

Redakcija TV Bečej | 4. novembar. 2020. | 11:42 | Politika

Pred odbornicima Skupštine opštine Bečej na današnjoj sednici našlo se 13 tačaka dnevnog reda, od toga 8 redovnih i 5 tačaka dopune koje su odbornici uvrstili u dnevni red.

Između ostalog, odbornici su doneli Odluku o završnom računu budžeta opštine Bečej za 2019. Ove godine, zbog pandemije korona virusa, budžet se nije punio po planu, rekao nam je Igor Kiš predsednik Skupštine opštine Bečej i dodao da su lokalnoj upravi ipak zadovoljni situacijom na tom polju.

Treća tačka dnevnog reda koja se odnosila na utvrđivanje predloga Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije, donela je i malo dinamike u skupštinskoj sali. Naime dr Vojislav Blažin, tražio je da se u Štab uvrsti i lice veterinarske struke, te je nakon glasanja doneta odluka da će Štab umesto predviđenog 21 člana - imati 22.

Pored donošenja Rešenja o imenovanju člana Nadzornog odbora JP „Toplana“ zatim nekoliko komisija, člana Školskog odbora doneta je i Odluka o imenovanju direktora Turističke organizacije opštine Bečej. Ovu instituciju će, umesto Bratislava Martinovića, ubuduće voditi Milan Onjin.

Milan Onjin imenovan za direktora TO Bečej
Ostale vesti iz ove kategorije