Sport

Vaterpolo: U dva dana dve pobede i druga pozicija na tabeli

Vukašin Ljubojev | 14. decembar. 2020. | 9:17 | Sport

U minula dva kola Prve B lige Srbije vaterpolisti Bečeja ostvarili su isto toliko pobeda. U sedmom i osmom kolu koja su igrana u petak i subotu, Bečejci su bili u ulozi domaćina, a u bazenu kraj Tise poraženi su ostali vaterpolisti Goča iz Vrnjačke Banje sa 12:4 po četvrtinama 3:0, 4:0, 1:3, 4:1 i ŽAK-a iz Kikinde sa 20:6, po četvrtinama 6:0, 5:1, 6:1, 3:4.

Golove u meču sa ekipom iz Vrnjačke Banje postigli su: Dobožanov, Pantić, Kuprešak, Velimirov i Korovljev, svi po jedan, dva puta u listu strelaca upisali su se Uroš Kovačev i Jarić, dok je Jović čak tri puta tresao mrežu Goča.

Kada je reč o utakmci sa ekipom iz Kikinde po gol su postigli Jarić, Dobožanov, Pantić, Filip Kovačev, dva puta u listu strelaca upisali su se Velimirov, Ivković, Korovljev i Bošković, tri gola postigao je Ićitović, dok je Jović postigao čak pet golova.

Nakon ova dva meča, ekipa Bečeja zauzela je drugo mesto sa 18 bodova, a naredni i poslednji meč prvog dela sezone igraju sa Dorćolom, koji je na četvrtoj poziciji sa 15 bodova.

Vaterpolo: U dva dana dve pobede i druga pozicija na tabeli
Ostale vesti iz ove kategorije